Amarenini čuvarkuće
5 posters
International Sempervivum forum :: Foreign language forums :: Forum o čuvarkućama (Croatian and Serbian language)
Page 1 of 1
Amarenini čuvarkuće
Dragi i drage,
predstavljam vam moju zbirku čuvarkuća, koja će nadam se s vremenom rasti i rasti.
Na proljeće gradimo kuću koja će imati dva zelena krova, pa osim okućnice i kamenjara imam jako puno mjesta gdje namjeravam smjestiti svoje čuvarkuće i ostale sukulente
Nadam se da ćete mi u rastu zbirke pomoći i vi forumaši i forumašice, ako vam se nešto dopadne od mojih a koje vi nemate.
Dio je u teglama - nisam rezala fotke ako su gore i drugi sedumi, nadam se da nećete zamjeriti, dio je u zemlji - mom rasadniku, a dio je u sanducima. Selim ih u drugo mjesto pa sam zasada odabrala da tak rastu do ih ne smjestim na njihovo finalno mjesto:)
Lijepi pozdrav svima i nadam se ugodnom druženju
predstavljam vam moju zbirku čuvarkuća, koja će nadam se s vremenom rasti i rasti.
Na proljeće gradimo kuću koja će imati dva zelena krova, pa osim okućnice i kamenjara imam jako puno mjesta gdje namjeravam smjestiti svoje čuvarkuće i ostale sukulente
Nadam se da ćete mi u rastu zbirke pomoći i vi forumaši i forumašice, ako vam se nešto dopadne od mojih a koje vi nemate.
Dio je u teglama - nisam rezala fotke ako su gore i drugi sedumi, nadam se da nećete zamjeriti, dio je u zemlji - mom rasadniku, a dio je u sanducima. Selim ih u drugo mjesto pa sam zasada odabrala da tak rastu do ih ne smjestim na njihovo finalno mjesto:)
Lijepi pozdrav svima i nadam se ugodnom druženju
Amarena- Green Rosette
- Number of plants : 10 Posts : 5
Re: Amarenini čuvarkuće
Bravo, Amarena! Još jedan semp -entuzijast među nama!!! Na donjoj sliki lijevo odozgo je Saxifraga, a desno dolje Sedum. I na sliki do nje su dva Seduma, zar ne?
I'm the 1- Admin
- Number of plants : 2.000 Posts : 5336
Pozdrav REnata.
Na zadnjoj slici dolje lijevo je cuvarkuca. Kao sto sam napisala, nisam rezala slike , gore su i neki sedumi. Nadam se da ne smeta.
Entuzijastica nego sto, i nocu ih sanjam , jedva cekam proljece da nabavim jos
Na zadnjoj slici dolje lijevo je cuvarkuca. Kao sto sam napisala, nisam rezala slike , gore su i neki sedumi. Nadam se da ne smeta.
Entuzijastica nego sto, i nocu ih sanjam , jedva cekam proljece da nabavim jos
Amarena- Green Rosette
majcka- Silver Rosette
- Number of plants : not much Posts : 96
Ja sam zapravo mislila da treba napisati broj vrsta cuvarkuca
Amarena- Green Rosette
Amarena, već se veselim slikama tvoje kuće i okućnice, ponajviše zbog zelenog krova.
natalija- Silver Rosette
Amarena, fenomenalne biljke!
arch- Red Rosette
- Number of plants : 10 Posts : 16
Similar topics
» Očuvanje čuvarkuća
» Sjeme čuvarkuće
» Razmjena čuvarkuća u Hrvatskoj
» Razmjena čuvarkuća u Srbiji
» Čuvarkuća - vrlo "stručno"
» Sjeme čuvarkuće
» Razmjena čuvarkuća u Hrvatskoj
» Razmjena čuvarkuća u Srbiji
» Čuvarkuća - vrlo "stručno"
International Sempervivum forum :: Foreign language forums :: Forum o čuvarkućama (Croatian and Serbian language)
Page 1 of 1